Jeg arbejder i din tjeneste

Jeg gør noget særligt, for dem som gerne vil leve deres liv fuldt ud. Skal jeg gøre noget særligt for dig?

John F. Kennedy sagde: “…ask not what your country can do for you, ask what you can do for your country.” Jeg siger det omvendt: “…ask not what you can do for me, tell me, what I can do for you.”. For jeg arbejder i din tjeneste. Hos mig er du, dine udfordringer og dine drømme i mit fokus.

Tak for tilliden

Jeg vil gerne gøre noget særligt for dig.

Når jeg skriver “noget særligt”, så tænker jeg på konkrete ting, jeg kan gøre, der hjælper dig med at finde din drivkraft og opnå endnu større indflydelse på dit liv. Om det skal være et sparringsmøde, eller om det skal være mit forslag til at løse en konkret udfordring eller noget helt tredie, er op til dig.

Det korte og det lange er, at jeg arbejder for at gøre en forskel, og skabe resultater jeg er stolt af.

Handling fremfor snak

Vil du have min hjælp, til at få løst en af dine udfordringer og opnå mere indflydelse på dit liv, så brug nedenstående kommentarfelt. Skriv lidt om din udfordring eller om et mål du godt kunne tænke dig at opnå, så får du mine konkrete anbefalinger til hvad du kan begynde at gøre.

I get you busy living!

Ole

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *