Lad os leve livet fuldt ud

Læs mere om mit vanebrydende ledelsesudviklingskoncept der lærer dig, at bruge hjernens funktion til din fordel, så du kan udvikle naturens rendyrkede lederstil og komme i gang med at leve livet fuldt ud – Get Busy Living.

Jeg har lært at lytte til mig selv

Da jeg startede som selvstændig i år 2008, troede jeg, at jo bedre jeg var til at lytte til mine kunder, jo bedre ville det gå mig. Men jeg er blevet klogere.

Jeg har måtte erkende rigtigheden i citatet fra Alice i Eventyrland:

”Hvis du ikke ved, hvor du vil hen, så er det lige meget, hvilken retning du går.”

Mine kunder kan ikke fortælle mig, hvilken retning der er rigtig for mig at gå, lige meget hvor meget jeg lytter til dem. Det kan kun jeg.

Ca. hvert andet år stopper jeg derfor op og gør status, over de resultater jeg har opnået og hvor godt jeg trives. Hver gang har refleksionen givet mig en dybere selvindsigt og en mere nuanceret forståelse af min drivkraft.

Min drivkraft

Jeg er drevet af at hjælpe andre til at opnå indflydelse, så de kan tage kontrollen over deres eget liv. En del af forklaringen på, at jeg har valgt denne drivkraft er, at jeg selv har levet et liv uden indflydelse, hvor det var andre der bestemte, hvad der var vigtigt for mig.

I dag øver jeg mig i at leve livet i stedet for at overleve. For at styrke mit commitment til denne beslutning, har jeg fået tatoveret ’Busy Living’ på min højre underarm.

Betyder det, at hvert minut af mit liv i dag er fyldt med glæde og overskud? Nej, det gør det ikke, jeg har udfordringer ligesom alle andre.

Men det som adskiller mig, det er, at jeg føler, at jeg har kontrol over mit eget liv, og jeg har friheden til at forme det. Jeg ved ikke hvad der sker i morgen, og hvilke udfordringer jeg møder i fremtiden, men jeg har tillid til, at jeg kan håndtere det som vil ske.

Do you want to get busy living?

Det er derfor med en umådelig stolthed, at jeg fortæller dig om det værktøj og den metode, som har hjulpet mig til at opnå den grad af indflydelse og livsglæde, jeg har i dag.

Ikke nok med at jeg selv har udviklet, testet og bruger metoden, jeg har også fået hjælp af næsten 100 ledere igennem de sidste par år. De har prøvet konceptet, gennemtestet metoden og værktøjerne ”på egen krop”. De har udfordret mig og hjulpet mig med at forme det ledelsesudviklingskoncept, jeg kalder Natural Born Leadership.

Natural Born Leadership

Natural Born Leadership indeholder 4 dogmeregler, du skal efterleve for at skabe samarbejde med hjernen. En ”Ledestjerne” der beskriver naturens rendyrkede lederstil, samt en metode der lærer dig at bruge hjernens funktion til din fordel.

Mine erfaringer er, at konceptet virker. Når jeg siger virker, mener jeg, at jeg kan lærer ledere at lede dem selv og deres organisationer på en ny måde. Den nye lederstil jeg hjælper mine kunder med at udvikle, er ikke bare godt for deres forretning, den ændrer også deres eget liv for altid.

Mine kunder finder deres drivkraft og opnår indflydelse. De opbygger en mental styrke, der gør dem i stand til at løse de udfordringer, de aldrig har fået løst.

Mange har sagt, at de føler sig stolte og mere frie, efter at de har samarbejdet med mig.

Er du sulten efter at komme til at leve livet fuldt ud, så kan jeg også hjælpe dig.

Til dig som gerne vil finde din drivkraft, har jeg udviklet en drivkraftsanalyse. Ta’ den og få mine personlige anbefalinger til, hvordan du kommer i gang med at leve dit liv fuldt ud.

Rejsen er kun lige begyndt

Denne status er kun “toppen af isbjerget”. Natural Born Leadership konceptet indeholder et utroligt potentiale, som jeg glæder mig til at formidle. Men jeg kan allerede nu afsløre, at jeg går helt nye veje, når vi taler om ledelsesudvikling.

Vil du med på rejsen, og er du nysgerrig efter at vide, hvad jeg finder på næste gang så tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Tak for din opmærksomhed.

Get busy living.

Ole

 

4 replies
  • Ole Bartels
   Ole Bartels says:

   Hej Anne

   Tak for din tilbagemelding. Jeg håber, at du fortsat har glæde af din “nye” lederstil og at du trives. Bh Ole

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *