Natural Born Leadership

The power of Natural Born Leadership

Natural Born Leadership er et ledelsesudviklingskoncept, der understøtter den måde, vores hjerne fungerer på. Konceptet hjælper dig til at opnå indflydelse, og gir dig friheden til at forme dit liv.

Lærer du at mestre naturens rendyrkede lederstil, vil du ikke bare forløse et utroligt potentiale hos dig selv, men du vil også være i stand til at skabe samarbejde med alle mennesker.

Jeg synes, at du skal beslutte dig for at ville leve livet fuldt ud. Slipper du den drivkraft løs, så kan du glæde dig til resten af dit liv #getbusyliving.

Hjernen – et powerhouse

Hjernen er et fantastisk organ. Udviklet og forfinet af naturen gennem mere end 360 mio. år.

Dybt i de inderste dele af hjernen, ligger en urkraft af power. Den power der har sikret menneskeracen sin overlevelse. Bliv en natural born leader, og få adgang til naturens powerhouse.

Vi er alle ledere

Det er ikke sikkert, at du har en lederstilling på jobbet, det er heller ikke sikkert, at du har børn under 18 år, du er leder for. Men sikkert er det, at du er leder af dit eget liv. Det er bare ikke alle, der har lært at påtage sig ledelsesansvaret for deres liv. Er du en af dem, risikerer du at blive offer for andres dårlige ledelse.

Det er bare ikke alle, der har lært at lede og løfte dette ansvar. Det hjælper Natural Born Leadership metoden og værktøjskassen dig med.

Min drivkraft

Jeg er drevet af at hjælpe andre til at opnå indflydelse, så de kan tage kontrollen over deres eget liv. En del af forklaringen på, at jeg har valgt denne drivkraft, er, at jeg selv har levet et liv uden indflydelse, hvor det var andre der bestemte, hvad der var vigtigt for mig.

Jeg øver mig selv, hver dag på, at leve livet, i stedet for at overleve. For at styrke mit commitment til denne beslutning, har jeg fået tatoveret ’Busy Living’ på min højre underarm.

Betyder det, at hvert minut af mit liv i dag er fyldt med glæde og overskud? Nej, det gør det ikke. Jeg har udfordringer ligesom alle andre.

Men det der adskiller mig, det er, at jeg føler, at jeg har kontrol over mit eget liv, og jeg har friheden til at forme det. Jeg ved ikke hvad der sker i morgen, og hvilke udfordringer jeg møder i fremtiden, men jeg har tillid til, at jeg kan håndtere det som vil ske.

“Busy living”- er den stærkeste drivkraft, jeg kender

Det er i sidste ende din drivkraft, der afgør, om du udvikler dig. Hvis du er bange for at gøre noget nyt, så vil dit liv ikke udvikle sig. Men hvis du er nysgerrig og sulten efter nye oplevelser og kompetencer, så vil disse følelser skabe udvikling i dit liv.

I guess it all comes down to a simple choice: Do you wan’t to get busy living og busy dying?

Slip din drivkraft løs!

Natural Born Leadership

Bliv en Natural Born Leader og få adgang til den urkraft af power, naturen har givet dig i fødselsdagsgave. Konceptet indeholder 3 elementer:

 • 4 dogmeregler du skal efterleve, for at skabe samarbejde med din hjerne.
 • En værktøjskasse Ledestjerne der beskriver naturens rendyrkede lederstil. Lederstilen er “rosetta-stenen” der skaber et tillidsfuldt og effektivt samarbejde. Med dine medarbejdere, med dine børn, med dig selv og med mennesker, uanset hvor i verden de arbejder.
 • Den metode der lærer dig, at bruge hjernens funktion til at opnå indflydelse og friheden til at forme dit liv.

Metoden – effekt på resten af dit liv

Når man ved hvordan hjernen fungerer, så kan man bruge den til sin fordel.

Hjernen er fantastisk til vaner. Har vi først lært noget, kan vi gøre det uden at tænke over det. Netop denne funktion er omdrejningspunktet for metoden. Med målrettet træning i en kort periode, er det muligt at opbygge kompetencer, der giver dig effekt resten af dit liv. Så enkelt kan udbyttet af metoden beskrives.

At udvikle en ny lederstil kræver træning.

Vi kan ikke lære at svømme ved at læse en bog om svømning. Svømning skal trænes og opleves – det samme gælder ledelse.

Du vil konstatere at metoden og værktøjerne er enkle. Men jeg skal nok hjælpe dig i gang. Det eneste du skal, er, at finde den udfordring eller det mål, hvor din rejse skal starte.

Jeg tror på

At de mennesker der påtager sig det fulde ansvar, for den måde de leder sig selv på, i alle situationer, ikke bare vil opnå indflydelse over deres liv, de vil også give sig selv friheden til, at forme det liv de ønsker. Jeg tror på, at din lederstil kan afgøre alt.

Er du sulten efter at komme til at leve livet fuldt ud, så kan jeg også hjælpe dig. Hvis du har brug for mine personlige anbefalinger til, hvordan du kommer i gang, så svar på de 26 ja/nej spørgsmål der indgår i min drivkraftsanalyse. Gør du det, er du et skridt nærmere at leve dit liv fuldt ud.

Tak for din opmærksomhed.

Ole

#getbusyliving

 

2 replies
  • Ole Bartels
   Ole Bartels siger:

   Hej Anne

   Tak for din tilbagemelding. Jeg håber, at du fortsat har glæde af din “nye” lederstil og at du trives. Bh Ole

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *