Er du den leder du gerne vil være?

Er du den leder, du gerne vil være?

Er du den leder du gerne vil være? Hvis ikke, så prøv mit ledelseskoncept.

Hvis jeg nu siger, at du får adgang til en urkraft af energi og en indflydelse over dit liv, du aldrig har haft. Er det så nok til at motivere dig?

Få adgang til en urkraft af energi

Du er allerede udstyret med en unik ledelsesværktøjskasse. Du har fået den af naturen i fødselsdagsgave. Den ligger i de inderste dele af dine hjerne. Ledelsesværktøjskassen er udviklet gennem evolutionen. For tusinder af år siden, i en barsk og fjendtlig verden, hvor det at kunne samarbejde var afgørende for, om vi overlevede eller ej.

Vi er alle født med evnerne til at samarbejde tillidsfuldt og effektivt. Men det er ikke altid, vi gør det. Det er den ledelse, vi ”udsættes for”, der afgør, om vi samarbejder eller ej.

Behersker du naturens lederstil, vil du være i stand til at skabe samarbejde i alle situationer. Med dine medarbejdere, med dine kunder, med mennesker fra andre lande, med din partner, med dine børn og med dig selv.

Derfor synes jeg, at du skal forløse dit medfødte ledelsespotentiale og få adgang til en urkraft af energi.

Kun du kontrollerer din vilje

Du er i din gode ret til at sige: ”OK, jeg har et uudnyttet potentiale og hva’ så?”

Det er din drivkraft, der afgør, hvad du beslutter dig for. Er du typen, der drives af at undgå ubehagelige situationer? Eller er du typen, der er villig til at gøre noget nyt for at opnå en bedre hverdag?

Inden du træffer din beslutning, skal du vide, at din hjerne lige nu er mest optaget af at undgå ubehagelige situationer. Det hedder modstand. Står det til hjernen, så foretrækker den, at du gør, som du altid har gjort.

Det er selvfølgelig fint, hvis du er tilfreds med dit liv.

Men hvis du ikke er den leder, du gerne vil være, den forældre du gerne vil være, eller den leder i dit eget liv, du gerne vil være, så kræver det, at du gør noget nyt, hvis du vil udvikle dig.

Jeg sælger indflydelse og frihed

Jeg har udviklet Natural Born Leadership konceptet med det formål, at lære dig at bruge hjernens funktion til din fordel og give dig nogle enkle værktøjer, så du kan skabe den udvikling, du ønsker.

På overfladen hjælper jeg mennesker med at forløse deres medfødte ledelsespotentiale. Under overfladen hjælper jeg mennesker med at finde deres drivkraft og opnå indflydelse. Hvad du vil bruge den indflydelse til, du opnår, blander jeg mig ikke i. Men spørger du mig, så brug din frihed til at ”give livet et ordentligt los i røven”.

Do you want to get busy living?

Ole

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *