Allan Lavrsen

Produktionsdirektør i NCC

Mindre stress og mere god samvittighed

“Jeg har deltaget i lederudviklingsforløbet ’Natural Born Leadership’, og det har givet mig et tilfredsstillende udbytte, både personligt som for NCC.

Jeg har fået kortlagt min kompetenceplatform ved opstarten af forløbet og gennemført 5 sparringsmøder samt et evalueringsmøde som afslutningen af forløbet.

Jeg er i forløbet blevet langt mere bevidst om hvordan jeg prioriterer, fastholder et overblik over mine arbejdsopgaver og har ”hands-on”. I dag taler jeg mere med mine medarbejdere og arbejder systematisk med deres udvikling, inspireret af den metode som jeg selv har været igennem i dette udviklingsforløb.

Jeg er også blevet bedre til at tage ”den svære samtale” og min erfaring er, at den ikke altid er så svær – det handler om bare ”at komme i gang”. Sidst vil jeg fremhæve, at jeg har lært at lytte til mig selv, og det er værdifuldt. I dag bruger jeg mere tid på de opgaver som er vigtige for mig og det har givet mig mindre stress og mere god samvittighed.

Jeg kan anbefale Ole, hvis du er træt af dine udfordringer og har modet til at lede på en ny måde. Ole er kompetent og ved hvordan man udvikler sig til en effektiv leder. Han er god til at lytte, taler direkte og benytter gerne ”utraditionelle tiltag” for at støtte mig til at nå mine mål.”