Anne Kruse Damsgaard

Senior Projektchef i MT Højgaard

Målrettet sparringsforløb med stort udbytte

”Ole har skræddersyet et udviklingsforløb til mig. Jeg ønskede at udvikle min lederadfærd inden for nogle kompetencer, som ikke rigtig ”var oppe at spille”. Jeg har oplevet et meget målrettet og effektivt sparringsforløb med stort udbytte.

Ole er god til at støtte mig i mine udfordringer, i min hverdagen. Han har hjulpet mig med at tage fat i aktuelle situationer, hvor jeg har kunnet øve min ønskede udvikling. Jeg har opnået øget selvindsigt og fået gjort mine udfordringer mere konkrete og håndgribelige.

Det jeg også har lært, er, at det handler om at finde modet til at bryde de første modstande, for at ændre min adfærd. Jeg har arbejdet konsekvent med min lederadfærd mellem de månedlige møder med Ole. Så hver gang vi har mødtes til sparringsmøder, har jeg haft ny læring med fra den seneste måneds træning.

Jeg er blevet ”klædt på” til at kunne håndtere mine modstande, og det har haft det resultat, at jeg nu leder mere autentisk. Og jeg har lært, hvordan jeg selv kan arbejde videre med min udvikling fremadrettet.

Med åbenhed og ærlighed i samarbejdet med Ole, er der ikke grænser for, hvilket udbytte du kan opnå. Det har været både udfordrende, inspirerende og lærerigt, og absolut også en fornøjelse, at arbejde sammen med Ole. Han har en god evne til at motivere, trods man ofte har en travl hverdag, hvor det kan være svært at finde overskud til at arbejde med sig selv. Og så hjælper det også på det hele, at Ole er god til at inddrage humoren, samtidig med at han udviser stor fortrolighed og tillid.

Så har du ønske om at udvikle din lederadfærd, kan jeg klart anbefale Ole. Han hjælper dig med at omsætte ord til handling, så du opnår dine ønskede resultater.”