Lars Blaaberg

Direktør & Partner V2C

God til at stille de spørgsmål som “gør ondt”

Jeg er en af to partner i en iværksættervirksomhed, som på 3 år er gået fra 2 til 35 mand. Min hverdag er, at al ting altid er i forandring. Jeg kontaktede Ole, for at få hjælp til at re-tænke vores tilgang til ledelse fra “jeg ved alt hvad der foregår” til “hvad sker det nu?”.

Jeg vil lede en virksomhed, hvor menneskesyn og systemer er afstemt. Jeg tror ikke på løsningen ligger i at have mellemledere, men på at den enkelte person ønsker frihed til udfoldelse og selvledelse. Det kræver, at der er en erstatning i form af en unboss-organisering. Min udfordring var, at finde nogen der kunne give mig en troværdig sparring til denne model.

Jeg valgte, at samarbejde med Ole fordi, jeg har kendt ham gennem mange år. Ole er god til, at stille de rigtige spørgsmål dem der “gør ondt”, men samtidigt er det de spørgsmål, der fører mig hen til mine værdier. At det foregår med højt humør og stor seriøsitet er jo kun et plus.

Man kan forvente lidt mere af Ole. Det er ikke altid, at han gør som jeg forventer. Men han fører mig ofte til et bedre sted, end jeg selv var kommet frem til. Jeg har anbefalet Ole til andre, og det har været på forskellige typer af opgaver – så det er ikke entydigt hvad jeg har sagt.