Lotte Bro Barnkob

Project Lead Facilitator CBS

Jeg kommet dybere i det, det reelt handler om

“Jeg oplever samtalerne med Ole som meget nærværende og fokuserede. Ole er god til at holde øjnene på bolden og holde fast for at komme dybere i det, det reelt handler om. Herunder de følelser der er på spil i forhold til pågældende emne – f.eks. modstand, forvirring, frygt m.v.

Jeg oplever, at Ole er god til at spejle, de ting han oplever i samtalen. Han gør det på en ærlig og kontant måde. Han adresserer det med henblik på egen refleksion og bevidstgørelse af f.eks. ubevidste mønstre, bagvedliggende bevæggrunde og mulige handlinger fremadrettet.

Mit udbytte af samtalerne er, bl.a. en øget bevidsthed omkring mine egne styrker og fremskridt. Jeg har også fået et nyt syn på, hvad jeg reelt kan og vil gøre fremadrettet for, at nå tættere på det jeg gerne vil.

I min egen rolle som konsulent og sparringspartner oplever jeg, at det kan være svært at finde sparringspartnere som er skarpe og kompetente nok til at “servere min egen medicin” og som kan lytte ind til mine reelle behov. Det kan Ole og det er meget udbytterigt.”