Mette Lyng Hansen

Direktør C. F. Møller

Jeg har fået øjnene op for nye muligheder

Jeg valgte at samarbejde med Ole, da jeg ønskede en-til-en sparring. Jeg havde oplevet ham og fået ham anbefalet af en af vores projektledere.

Min situation da vi startede vores samarbejde var, at mit arbejdsliv tog for meget af min tid og fyldte min tilværelse på en måde, jeg ønskede at ændre. Mine største udfordringer var, at min kalender var fyldt, jeg havde for mange arbejdsopgaver, og jeg havde for lidt opmærksomhed på mig selv.

I dag er min hverdag meget anderledes. De udfordringer der fyldte, da vi startede vores samarbejde, har jeg enten fjernet, eller også har jeg lært at håndtere dem på en anden måde. Det er rigtig godt. Ole har hjulpet mig med at få ændret på mange ting i min hverdag.

Mit arbejdsliv er blevet meget mere lystbetonet, og jeg har fået øjnene op for nye muligheder. Min mentale tilstand er væsentligt ændret. Jeg har i højere grad sat mig for bordenden af mit arbejdsliv og nu gladere og fuld af god energi.

Ole er tillidsfuld og god til at skabe en tryg situation, så det bliver ‘enkelt’ at arbejde, med ting der kan være svære. Hans balancering af arbejdet med mig og italesættelse af teori/videnskab er meget fint.

Oles metode er effektiv. Ganske få timer sammen med ham, har skabt en stor forandring i mit arbejdsliv. Har du brug for at ændre din tilværelse så ring til Ole, han er genial.