Ole Bartels

Linda Hansen

Partner – DDR Studio, Milano

Jeg har fået modet og redskaberne, til at træffe valg som er gode for mig

Jeg kontaktede Ole, da jeg erkendte, at jeg havde glemt at tage hensyn til mig selv, i al virvaret ifm. min flytning til udlandet med min mand og børn.

Jeg fandt mig selv trist, faret vild i livet både privat og professionelt og havde hjemve. Jeg valgte at tale med Ole, fordi han har en nærværende og kompetent måde at arbejde på.

Lige nu savner jeg stadig familien i Danmark, men jeg har ikke længere hjemve. Det er gået støt fremad i min selvudvikling. Jeg har fået mulighed for at reflektere over de valg, som jeg har truffet indtil nu. I dag har jeg igen indflydelse på, hvad der sker i mit liv.

Jeg har i mit samarbejde med Ole opnået en bedre forståelse for mine reaktionsmønstre. Ligesom jeg har fået modet og redskaberne til, at ændre min adfærd og at træffe valg som er gode for mig.

Ole er god til at lytte, støtte og give mig de rigtige redskaber til at ændre min situation. Den største forskel, han har gjort for mig, er, når han har støttet til bevidstgørelser, som har hjulpet mig til at forstå, hvorfor jeg reagere, som jeg gør.

Ole har i høj grad levet op til mine forventninger. Han er en professionel, kompetent og empatisk terapeut, som kan være en fantastik støtte, hvis du vil videre i livet.