Michelle La Cour

Senior Recruiter – Vivino

Evig taknemmelig

Jeg har haft dig som sparringpartner flere gange over de sidste 4-5 år.

Jeg har et livslangt forløb af manglende tro på mig selv, og har været en people pleaser det meste af mit liv. I stedet for at møde op og være mig selv, tro på at jeg kan det, og har hvad der skal til, så spænder jeg ben for mig selv, i mit forsøg på at gøre, hvad jeg tror andre gerne vil have.

Jeg har altid sat umådelig højt pris på vores samtaler. I forhold til vores samarbejde, er det specielt din menneskelige indsigt i særdeleshed, du har en evne og intuition der leder dig til kernen rimelig hurtigt. Du er ydmyg, har en fantastisk balance mellem at give plads og forvente aktion. Og så synes jeg, at din humor sidder lige i skabet. Du siger tingene, som de er, på en klar men respektfuld måde.

Vores dialog, i forbindelse med min Coaching eksamen, gav mig troen på mig selv tilbage, så i stedet for overspringshandlinger som er mit ‘go to’, når jeg bliver usikker/utryg, så lagde jeg en plan. Læste til eksamen med fokus og intention om at bestå, hvilket jeg gjorde.

Du sagde en gang til mig: “Just do it!”. Og ‘Just Do It’ har jeg søgt meget støtte i gennem årene. Jeg har meget mere kendskab til min person, og den adfærd der står imellem mig, og det jeg gerne vil opnå.

Du er fantastisk til lytte, altså rigtig lytte. Du giver rum og tid, som skaber tryghed og dermed er det nemmere at åbne op og være hudløs ærlig. Du har stor menneskelig indsigt, er god til at fortolke dine mavefornemmelser og stiller sindssyg gode spørgsmål som fremmer forståelsen.

Min anbefaling til andre er, at hvis de gerne vil have en sparringspartner, der har en enorm evne til, at komme ind til kernen af et problem eller personlig udfordring, med humor og empati, så er du et godt match. Hvis de ønsker at udvikle deres menneskelig indsigt og forståelse, og gerne vil føre nogle drømme i mål, så er du ‘the guy’.

Tusind tak for alt Ole, vores samtaler har gjort en positiv forskel i mit liv. Er dig evig taknemmelig.