Der er kun én ting, jeg nyder mere end problemer! Det er at knuse dem.

Velkommen til min podcast “PROBLEMKNUSER”.

Lyt med, når jeg kaster mig over udfordringer og deres modstande. Og hør mine personlige historier, der demonstrerer, hvordan du bruger min metode til at opbygge din mentale styrke. 

Er du sulten efter at give dit liv endnu mere gas, så er denne podcast værd at følge.

Hvis du har modstand på at tage imod ros, eller ingen anerkendelse får, så er der en sandsynlighed for, at dine følelser ikke ved, hvor kompetent du i virkeligheden er. Lyt til denne episode hvis du vil vide, hvordan du bryder dine modstande, og styrker din selvtillid og stolthed.
Er du nysgerrig efter at høre, hvad der foregår behind the scenes? Så er denne podcast til dig. I episoden tager vi hul på den personlige historie, der har drevet Ole til at lave universet. Vi håber, at den uformelle snak, puster til din nysgerrighed efter at komme til at bestemme lidt mere i dit liv.
Vi er fra naturens side skabt til at køre på autopilot, og gøre hvad andre har lært os. Men hvis din autopilot ikke sætter dig i stand til, at gøre det du vil, kan du slå den fra. Der er særligt 3 ting, der vil hjælpe dig med at omprogrammere din autopilot.
Jeg har det sorte bælte i at hjælpe mennesker med at gøre noget nyt. Lyt til denne episode hvis du vil vide mere om mig, og hvorfor jeg bruger mit liv på, at hjælpe mennesker med at bryde modstande og give livet endnu mere gas.