Ole Bartels

Min mission: “To get you busy living”

Jeg hjælper ambitiøse mennesker med at opnå indflydelse, så de får friheden til at forme deres eget liv.

Min metode er enkel. Først finder vi den drivkraft, der vækker din sult efter at leve livet fuldt ud. Herefter udvikler vi din medfødte lederstil, der gør det muligt.

Jeg skræddersyer mine løsninger til:

  • Mennesker der vil blive bedre til at lede dem selv, så de undgår at blive ofre for andres dårlige ledelse. Få inspiration her.
  • Ledere der vil have medarbejdere, der er glade, når de kommer på arbejde, og føler sig stolte, når de går hjem. Få inspiration her.

Jeg brænder for at hjælpe mennesker med at opnå indflydelse, da jeg selv har levet et liv, hvor andre bestemte, hvad der var vigtigt for mig.

Jeg tror på, at hvis vi ikke er sultne efter at udvikle os, går vi i stå. Det samme gør vores liv og vores forretning.

Start med at slå naturens autopilot fra, og ta’ kontrollen over dit liv. Læs hvordan du gør her.

Jeg foreslår kun, hvad jeg selv vil påtage mig at gennemføre

Jeg har været medarbejder, leder, chef, direktør og bestyrelsesformand. Jeg ved, hvad der “rør sig” i skurvognene, i rengøringsrummene, i mødelokalerne og på direktionens bonede gulve. Det ved jeg, fordi jeg har altid været god til at lytte og tale med mennesker.

Samarbejder du med mig, bliver det ikke kun ved snakken. Jeg mestrer alle discipliner indenfor ledelse, forretningsudvikling og strategiimplementering. Jeg er specialist i at hjælpe mennesker med at gøre noget nyt. Jeg foreslår kun, hvad jeg selv vil påtage, mig at gennemføre.

Jeg siger tingene, som de er. Jeg lytter og hjælper dig med, at finde den drivkraft der motiverer dig til at sætte en udvikling i gang. Når du har besluttet, hvilke mål du vil nå, får du mine anbefalinger til, hvilken adfærd du skal i gang med at træne. Jeg følger op på, om du træner, som du har besluttet dig for. Støder du på forhindringer, hjælper jeg dig over dem. Jeg bliver ved, til du er i mål. That´s the way I get you busy living.

Jeg sætter en ære i at være sparringspartner, og jeg er ydmyg overfor, at værdien af min indsats skal måles, i den livsglæde og de resultater du opnår.

Vil du læse mere om min baggrund, mine kompetencer og de resultater jeg har været med til at skabe, så læg vejen forbi min LinkedIn profil.

Jeg er ikke som alle andre

Det er ikke alle, der forestiller sig, at jeg har en tatovering. Og slet ikke at den fylder hele min højre underarm. Men det har jeg, og det er der en grund til.

Succes på overfladen

Set udefra har jeg i mange år været en succesfuld og ambitiøs leder, med stillinger som direktør i NCC, regionsdirektør i Bravida, divisionsdirektør i ISS og  bestyrelsesformand på mit CV. Men hvad de fleste ikke vidste var, hvordan jeg i virkeligheden havde det.

Jeg kendte ikke min egen drivkraft, så derfor var jeg mere drevet af mine omgivelser end af mig selv. Drevet af altid at gøre som chefen siger, drevet af at alle skulle kunne lide mig, og mest af alt, drevet af frygten for ikke at levere resultater. En virkelighed som fik mig til at arbejde flere timer, end der var godt for mig. Uanset hvormeget jeg arbejdede, følte jeg mig altid bagud. I dag ved jeg, at det er en af de priser, jeg har betalt for ikke at kende min drivkraft.

Et vink med en vognstang

Jeg ville ønske, at jeg kunne sige: ”Gid jeg for mange år siden havde fået et vink med en vognstang om, hvor vigtigt det er at kende min drivkraft”. Men virkeligheden er, at jeg har fået masser af vink med vognstænger.

En af vognstængerne og et af lavpunkterne i min karriere var den dag, jeg sad i min røde Honda Civic, med hvide knoer og hænder som ikke ville slippe rattet. Med Dr. Bombays ”S.O.S” hårdt pumpet dance music drønende ud af højtalerne – en rutine, det havde været nødvendigt for mig at opbygge, for at pumpe mig selv med energi nok til at gå ind af døren og begynde at arbejde.

Jeg blev drevet til det yderste

I det øjeblik måtte jeg erkende, at det som drev mig, ikke gjorde mig glad, men pressede mig til det yderste. Dengang vidste jeg bare ikke, hvad jeg var drevet af, og slet ikke at jeg selv kunne bestemme min drivkraft. Så derfor blev jeg ved med at gøre, som jeg altid havde gjort. Hvilket andet valg havde jeg?

Fordi jeg havde travlt med at gøre, som jeg altid havde gjort, fandt jeg ikke ud af, hvorfor jeg pressede mig selv til det yderste. Det skulle jeg have gjort. For konsekvensen blev, at mønsteret gentog sig på min næste arbejdsplads. For det vi ikke ved om os selv, kan vi ikke få indflydelse på.

Erkendelsens øjeblik

“Get busy living or get busy dying?” er et citat fra filmen The Shawshank Redemption. Ordene bliver sagt i det øjeblik, hvor hovedpersonen beslutter sig for at flygte fra fængslet. Da jeg så filmen og hørte citatet, blev det et skelsættende øjeblik for mig.

I dag har jeg fundet opskriften på, hvordan jeg opnår indflydelse, og jeg arbejder hver dag på at blive en lille smule mere Busy Living.

Ved du hvad der driver dig?

Vil du finde ud af, hvad du er drevet af i dag, så du kan beslutte, hvad du vil drives af i morgen? Så tag min drivkraftsanalyse og lad mig hjælpe dig i gang.

Ole Bartels
Copyright © 2023 - OLE BARTELS. I samarbejde med INFLUENCE_